Försäkringskassan.

Jag har haft problem med Försäkringskassan då de varit sega med utbetalningen av mitt bidrag. Jag har ringt dem och mailväxlat med handledaren. De är så sjukt sega, har väntat i en månad nu. till sist fick jag det ultimata mailet.

"Hej igen!
Ditt ärende är färdigt och du kommer att få pengarna nästa måndag (7/9) retroaktivt för juli-augusti. Det blir xxxx netto! Nästa ordinarie utbetalning är den 18 september.
 
Hälsningar"

Jag onanerade då av ren lycka. Men så kom den andra mailet direkt.

"Hej igen!
Jag skrev fel till dig, det stämmer inte att ditt ärende är färdigt eller att du kommer att få pengar nästa måndag. Jag återkommer under dagen med besked om hur det går, jag skyndar på ditt ärende så fort det bara går."

Ha ha. Jag väntar bara på att det ska komma in folk med kameror och säger "Le, du är med i dolda kameran."

orka

Det är jobbigt när man vet att personen är döv men man vet inte vem riktigt personen är. Det fick jag erfara för en vecka sen i Willys. Kvinnan bakom mig var döv och jag vet att hon vet att jag är döv. Jag försökte undvika ögonkontakt. Men som ni vet så har jag otur dygnet runt och råkade få ögonkontakt.

-Hej.
-Öhuum, hej.
-Allt bra?
-Javisst. hihi.
-Så vilket år är du på gymnasiet nu?
-4e.

Just då var jag livsrädd för frågan "Minns du mig?" Men som tur så fick jag inte frågan. Det hela avslutades med "Lycka till med pluggandet!". Jag hade ingen aning vem hon var, bara att hon är döv. Jobbigt.

Emil Nyström.

Det var tänkt att jag skulle stanna hemma idag och softa men blir nog utgång ikväll fast ska ta det lugnt. passar då på att dra en goding med Emil Nyström innan jag drar till frimis.

Jag, Emil och Ivan var en gång rastlösa sent på kvällen och sugna på lite Jack Vegas med Ivan som åskådare. Emil var då vid detta laget riktigt aspackad. Jag satte in 100 kr och började spela men förlorade allting. Då kom Emil stapplande in och sa "Kolla på mig... kolla bara.....jag....jag fixar...fixar..." med en jag-är-bäst min. Jag tänkte att han var ju riktigt full och kommer att förlora stort.

Han försöker nu sätta in en tjuga i automaten, efter 5 min lyckas han och börjar spela. Direkt på första spinnen vann han runt 40 kronor. Han dubblade, dubblade, dubblade och dubblade. till sist fick han 500 kronor. redan efter 30 sekunder. Som grädden på moset gjorde han allt det där samtidigt som han sov. Så full var han. 

Jag och Ivan häpnade och tänkte att de bara var tur. Efter 3 min gjorde han precis samma procedur och fick kassera ut ytterligare 500 kronor. Den kvällen slutade han på 1500 kronor plus. Hans min var den bästa, så full men ändå med attityden vad-var-det-jag-sa-oduglingar.

Minns du det också Ivan?

-_^

Det är roligt att många säger till mig nu "dohman och nabbetebibel äger din blogg!".

Förväntar ni att jag ska slita sönder tröjan och säger NOOOOOOOOOOOOOOOOO och ställa med till en scen? Jag är bara glad att jag fått den yngre generationen att skriva blogg, och att de gör det riktigt bra glädjer mig.


HAHAHAHAHHAHA


Ivan Patron.

Jag ville jävlas och Ivan Pagtron blev offret. Jag använde en funktion på en sida som gör så att jag kunde skicka email och låtsas att det är från en annan person. Riktigt roligt och farligt, det fick Herr Ivan erfara.

Jag skrev ett mail där han får ett kvitto från en erotikbutik på internet och att sakerna han beställt, dildos och flera olika sexleksaker är nu levererade till hans hem i Dalby. jag var med och såg allt när Ivan fick mailet och hans reaktion var priceless. "Jag har inte beställt det! Vad ska föräldrarna säga?" och sånt där.

Jag höll minen hela tiden. Han var orolig halva skoldagen och när det var lunchdags så fick jag syn på Ivan med våra två mentorer, jag tjuvlyssnade lite och fick se att de skulle polisnamäla det hela. Då tyckte jag att det var dags och ge sig till känna. Reaktionen från de båda två var roliga, de försökte se arga ut men skrattade inombords.

Ja, härliga minnen man har med SP1K då...

Otroligt.



Studenten vet inte hur dessa elektroniska dörrarna fungerar och får en brijant idé. Bland de sjukaste/dummaste jag någonsin sett. Men, HAHAHAHAHAHAHAHAHHA!

Laith Foad Fathulla

Han ska ju till USA i ett år så jag måste bara skriva en anekdot. Jag var i Strike och bowlade med Laith och co. Han tjatade om att han ville ha cykel och om jag kunde fixa en till honom blablabla.

Vi bowlade klart och gick ut, han tjatade fortfarande så till sist fick jag nog. och sa till Laith "Kolla nu hur man snor en cykel" och låtsas kolla runt lite och sen sparka på en cykel. Låset gick av och jag tog cykeln. Laith blev helt till sig och ville jag skulle lära honom. Men en sak visste han inte, att cykeln var olåst långt innan och att den var min.

1 månad senare kom Laith fram till mig i skolan och sa att han försökt hela tiden i 1 månad med att sparka på cyklar och inte lyckats få en enda.

-_^

Haha det här är ju festligt, ofta jag skulle bli tagen av dessa fjuttiga kontrollanterna. Det är faktiskt 3-0 till mig nu, lånade farsans SL-kort för typ 5e gången under hela sommarlovet jag plankat, själkvlart kom det kontrollanter. Gäsp.

Och Glenn som uppmanade mig att köpa ett SLkort för runt 600 kr. Nej tack. Jag gör hellre det gratis.

Florian 3-0 Stockholms Lokaltrafik

SL

Okej. Grattis SL. Grattis.
Florian 2-1 Stockholms Lokaltrafik

-_^


Summering av sommarlovet



Precis innan sommarlovet. Minns inte att jag tog bilden. På littos 20årfest tror jag.



Ganska sjuk bild efter incidenten med konduktören på väg till Örebro, ska ta upp historien en annan gång.



ÖSK-AIK, matchen slutade 1-1.



Sen var jag i Arboga och sommarjobbade. Där åkte jag gokart med barnen och ledare, jag behöver väl inte säga vem som kom 1a ;) Men iaf, där träffade jag en trogen IFKare Nicklas Carlsson på svensexa där han tvingades bära AIK tröja. En vacker syn tycker jag. Grattis Nicklas!



Hem till Stockholm. AIK-Göteborg, AIK vann såklart matchen. Woohoo.



Jag var på grönan. Bilden togs av Larissa.



Fest i Stockholm. Jag tar en bild.



Jag pratar med Erdem 05.15 på morgonen eller någonting. Efter Elins 18årsfest.



Stjärnregissören Mikael Öhlund. Precis innan vi skulle dra och filma.

Ungefär så har mitt sommarlov sett ut. Hur har ert varit då?

Facebook

Facebook är helt fantastisk. Man kan inte kolla vem som har kollat ens bilder som i övriga sidor.

Helt jävla fantastiskt.

Faceplant



Filmen blir mer roligare för varje gång du ser den. Kolla hur glad asiaten är och dansar ganska lustigt tills han får en fin faceplant.

BILDER!

Jag läste olika bloggar och det som stör mig mest är att vissa bloggar inte har några bilder på hur bloggaren ser ut.
Men sen kom jag på att jag är ju precis som dem. Så här kommer det några bilder!



Så, nu vet ni ungefär hur jag ser ut. Hur sjukt snygg får man vara egentligen? Suck...

HAHA



Det bästa är när han försöker låtsas som ingenting hänt.

Roligt

Jag var på en företagsekonomilektion och läraren frågade oss vart vi skulle ha prao. Läraren är hörande (dåligt ja jag vet) och hade med sig två tolkar. Jag svarade att jag skulle ha prao hos min mamma.

Läraren: Vad roligt... Vad jobbar din mamma som då?
Jag: Lokalvårdare.
Läraren: Ehum... roligt! Vart då?
Jag: I tunnelbanan.
Läraren: Jaså... vad roligt, ett helt annat yrke liksom...

Tolkarna såg lite besvärade ut och tänkte säkert "Blatte.... Vad förväntade jag mig egentligen?"

Till sist kunde jag inte hålla mig och brast ut i ett garv och sa att jag skojade bara. Då började tolkarna skratta så hårt i typ 1-2 min och jag skojar inte. Sen fick vi återgå till lektionen men en av tolkarna kunde inte sluta skratta så att hon fick byta med den andra. Tihi.

Och nej jag är inte rasist, har bara en stor självdistans.


Reinhold

Har ett roligt minne med honom när vi lanade sist. Han var riktigt trött och skulle sova en stund. men det var ju LAN så man måste jävlas lite. Han låg där och sov så fint. Jag, Hoa, Seb smög dit och skulle jävlas lite. Men Herr Reinhold vaknade upp direkt utan att vi gjorde något och tecknade argt:

"Nej, jag vill inte följa med er till affären, sluta tjata nu. Det räcker nu, jag vill inte följa med er."

Klockan var runt 04.00. Och att han kastade en ljuslykta så att den gick sönder är en helt annan historia.

LOL


AJ!



En man försöker sätta världsrekord och failar ganska hårt. Jag får huvudvärk bara av att se på filmen. Och ont i magen av skratt.

Tyvärr, dohman.

.LasseMan - säger (23:21):

hahahaha

ge mig blogg

/ DAViD . TM säger (23:21):

lol trodde du redan läser den z

dohman.blogg.se

.LasseMan - säger (23:22):

follins blogg?

/ DAViD . TM säger (23:22):

dohman.blogg.se

pfooskariot

.LasseMan - säger (23:22):

fråga om follins

Haha skrattade högt åt den, klart att lasseman frågade efter min blogg, vems annars?


hoho

Det verkade ju från en början en trevlig semestervideo, tills ynglingen ska showa lite. Klart det går snett.



Fattar inte hur man lyckas slå sig medvetslös där? HAHA

*tihi*

Jag tänker inte sticka under stolen med att säga att dohman.blogg.se´s nya header inspirerade min nya header.
Jag är inte som de andra jävla bloggar som härmar folk och förnekar att de inte gör det.

Sådana typer borde få tänderna inslagna.

RSS 2.0