OWNED!


RÄTT ELLER FEL?!



RÄTT tycker jag.

Boxades man verkligen så förr i tiden?


OMG

Det här är löjligt, när bussen avgår 13.47 så kommer jag 13.48 och ser bussen köra förbi mig, när jag är som mest stressad och har bråttom. Och när jag som är mest lugn och inte har bråttom, kommer busshelvetet 10-20 minuter försenad. Humor eller vad tycker ni?

En sak är iallafall säker, någonting kommer att hända busschaufförerna. Jag kommer att krama varenda en! thihihihi.


Parkour kid

Jag kanske är övertrött men skrattade hejdlöst åt denna, MÅSTE SES!


Ebrow

Jag var hos Sofia och kollade på en film där Sofias gamla klass från Manillaskolan var med. Jag vek mig av skratt när jag såg en liten tjej teckna en sak. Eftersom jag är inte sån som skriver folks namn och pekar ut personen så vi kan kalla denna lilla tjejen för Ebrow. Helt random alltså.

Eleverna skulle teckna en sak i en språkbox (ett rum med film så man kunde filma sig själv) , publiken skulle då titta på videobandet i annat tillfälle och gissa vad för grej Ebrow försöker gestikulera

Ebrow gestikulerar cykel.
Ebrow: rätt!
Ebrow gestikulerar motorcykel eller vad fan det nu är.
Ebrow: fel...... rätt!

Jag förklarar det hela ganska dåligt men Ebrow är tydligen synsk då hon anser sig veta vad publiken skulle gissa rätt eller fel.

Vem kan slå J och J?

Jag har tydligen blivit framröstad till att möta Johanna och Johanna. Och jag fick inga print screens av er mina läsare så inga av er kommer att få en enda öre när jag kammar hem pengarna efter att jag krossat oduglingarna.

Jag menar, går det ens att förlora mot dem? För mig blir det promenadseger, jag kommer att vinna överlägset och kamma hem pengarna så lätt. Vad ska jag göra med pengarna? Langa hit några förslag!

Kunglig reklam

Är det bara jag som tycker att denna reklam om att använda säkerhetsbältet, är riktigt bra?


WIN-dow



Är inte hans blick guld? Och att jag har varit där live gör ju inte hela saken sämre.


RSS 2.0