Beslutsångest?


Jerringpriset

Vi diskuterar idrottsgalan som visades dagen innan.

Piruz: Mmm.. men vem vann det där priset... Jerr.... Jerry Springer-priset?


SL vs Japan




Florian 3-0 SL
Japan 1-0 SL


Rösta på mig!

Rösta på mig i http://vemkanslajochj.blogg.se/.

Jag kommer nog att lotta ut en del av vinsten till er mina kära läsare eller skänka pengarna till välgörenhet. Ni bestämmer!

Ta en printscreen på det ni skrev i mailet till Rakel och skicka till [email protected] så deltar ni i utlottningen!

Tillsammans är vi starka!

Bear Grylls

Det känns patetiskt att jag ska alltid behöva förklara vad varenda jävla videoklipp jag lägger upp är för något. Ni ska egentligen bara klicka på play och njuta av klippet, men ni hoppar ofta över varje videoklipp. Jag tycker iallafall synd om era idioter som gör det, snälla dra åt helvete bara.

Eftersom 50% av mina läsare är sådana typer som hoppar över videoklippen så kommer jag att förlora ganska mycket besökare om ni nu drar åt helvete så här kommer beskrivningen till videoklippet.

Bear Grylls är programledare på programmet Extrem Överlevnad (Man vs Wild på engelska) på Discovery Channel (Man vs Wild på engelska) och i detta avsnitt gjorde mig vettskrämd när jag såg det på TV.
Bear är hungrig och måste äta så han letar fisk under olika träd, handen ska fungera som en krok, fisken biter och han drar upp fisken. Men inte vilken fisk som helst. Jag blev skraj på riktigt.


Erdem



Vad i helvete är detta? Hatar Erdem parkeringsvakterna som bara gör sitt jobb, att ge ut P-bot till en turk som inte vet hur man parkerar? Det är ju lika med att jag dödar en random snubbe i stan, åker in i fängelse och skriver på msn "huhu jag hatar poliser!! OFAN FANSANSNASNAN SVerige!!!"

Man får för helvete skylla sig själv, det hjälper inte att vara en turk i denna situation.


Dagens sanning

Postat av: Erik Sundqvist
Follin..

Det är en tunn linje mellan att vara genialisk och mentalt efterbliven och du min vän passerade den gränsen för många år sen.. ;)



Var Hitler ett geni eller mentalt efterbliven? Fundera på den ni.

Ojoj...

Jag glömde nästan lösenordet till min kära blogg. Eftersom det var ett år sen jag sist bloggade kände jag att det verkligen var dags att ta mig i kragen och återigen underhålla er. Jag måste erkänna att jag kollade igenom mina gamla inlägg med Mathilde och jag fällde några tår i toaletten efter att ha kollat bloggen. Jag var bäst.Kung. Kungen av kungarna som Dani "Divan" Daoud så vackert uttryckte det.

Förresten, är det inte märkligt att alla killbloggar verkar ha gått i konkurs sen jag slutat blogga? Med andra ord, jag är KUNGEN, förstår ni? KUNGEN!!!!!! Jag älskar hur ni skruvar på er och tänker "Follin är inte alls kung, han är en jävla tönt". Snälla skriv då kommentar, jag älskar era spydiga kommentarer. Jag spårar då IP och skrattar åt er istället.

Det är fantastiskt hur alla kommer fram till mig och frågar varför jag lagt ned bloggen, som om jag vore en kändis. Jag svarar alltid "Äsch, den var inte så speciell ändå" när jag egentligen är jävligt glad inombords. Fy fan vad bra min blogg är.

Till er som inte tycker om min blogg, var vänlig och dra åt helvete.

Let's rock!

RSS 2.0