Priceless


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

NATTHUMOR!
 


Morsan!

Kom hem till Sthlm torsdags och loggade in på msn, då skickade jag ut en massa virus till alla på min lista. WTF tänkte jag och frågade morsan vad i helvete som hänt.


HAHAHAHAHHAHAHA


Favorit i repris


Min kära källare



Berättade en gång förut om min kära källare som dessutom finns i video nu!


Normalt?

Jag har ibland tankar att spöa upp småbarn, i typ 2-3 årsåldern. De är ju lika långa i förhållande till mitt knä så det skulle vara enkelt och knäa deras ansikten, helst på näsan. Eller så kan man kungfusparka dem rätt på ansiktet så de ramlar sådär lustigt.

Det är väl normalt... eller?

Galen ryss

Kanske för mycket filmer på sistone men denna är riktigt skön.


Favorit i repris.


Lättförtjänta pengar.

För typ fem år sen påstod en kille att hans tjej låg på top1 i snyggast.com (den gamla goda tiden..) Jag trodde inte på det. Då sa han "Då slår vi vad om det, låt oss säga 100 kr". Sure sa jag och vi skakade hand. Dagen därpå erkände han att han ljög och gav mig 100 kr.

Pokerturneringen EPT i Berlin rånat



Fy fan vad läskigt...

Ballar av stål. På riktigt.


wtf

Jävligt läskigt hur min syn på en rykande het tjej kan förändras på bara en sekund. Så fort hon tar fram cigaretten slaknar kuken direkt. Fy fan.

Vem kan slå J o J?

Efter påtryckningar från flera håll om att uppdatera bloggen fick jag nog och uppdaterar nu, helt sinnesjukt hur många som är besatta av min blogg. Jag älskar det!

Jag vaknade samma dag som J o J hölls och visste att jag skulle förlora tävlingen direkt, det var helt enkelt inte min dag och tävlingen är RIGGAD. Psykkriget jag skrev tidigare i bloggen var bara roligt och ville bara elda upp det hela och jag lyckades verkligen. Men hursomhelst så skulle jag sticka från hemmet och gick till närmaste pressbyrån för att köpa lypsyl. Jag skrev "lypsyl" i mobilen och visade kassörskan, hon fattade inte.

Men för helvete jävla analfabet, vi lever i 2000-talet. Jag försökte gestikulera istället "JAG LÄPPSTIFT" pekade åt det hållet den stod. Hon förstod inte fortfarande inte, då lackade jag ur och tog upp mobilen igen för att skriva i detaljer som damen behagar. Det var då jag upptäckte problemet och ville bara smälla till tjejen så att hon svimmar så att hon inte kommer ihåg vad jag precis gjorde mot henne. Jag råkade visa henne adressboken i mobilen istället för det jag skrev. jag backade tillbaka till det jag skrev och vi skrattade gott åt det hela men fortfarande inte min dag.

Då var jag i tunnelbanan som stannade fem minuter per varje jävla station pga. snöovädret. En tant satt mittemot mig och jag erbjöd en annan tant att sitta på en plats, svårt och förklara hur situationen var men de båda blev glada och började prata med mig, jag sa att jag inte hörde. Då började tanten bokstavera "S-A-T-A-R-I-N-A". Hon menade alltså Catarina men råkade vända C, men vi konverserade lite via läpparna. Hon sa bland annat att det är trångt på tunnelbanan och att vissa ska stiga av för att ta nästa tunnelbana osv. Hon steg av Skanstull och sa "trevligt att träffas!". Vilken härlig tant, det borde finnas fler sådana som henne istället för satkärringarna i Örebro.

Då var man framme i Dövas Hus efter 50 minuter resa som vanligtvis skulle ha tagit 20 minuter, som sagt inte min dag. Jag blev bjuden på pizza av SDUR, jag visste att de lagt i något för att dämpa min prestationsförmåga men spela roll. Jag började kvällen med redbull vodka + snaps + öl, då började ruset komma men skitsamma, jag är bara där för att underhålla publiken och vinna den riggade tävlingen om Fru Fortuna var med mig, det visade sig att horan Fortuna var i en bordell någonstans och idkade samlag. jag fick alltså klara mig på egen hand och det blev 3-3, så vi hoppade över den fjärde grenen som blev betydelselös då den gav bara fyra poäng medan den femte gav fem poäng.

Dags för den femte grenen, vi fick 51 kort ur kortspelet varsin och vi skulle leta efter vilket kort som fattades. Vi började leta och efter fem sekunder hittade hon kortet som fattades och fick rätt. Okej jag överdrev men det var riktigt snabbt måste jag erkänna. Hon utbrast då  "JAG TRÄNADE IMORSE!". Jag tänkte faktiskt skalla henne men det var 100 i publiken så jag log bara där som en jävla idiot. Som sagt, tävligen är riggad.

Men hursomhelst så hade jag roligt trots merparten av festen däckadei slutet av festen.

RSS 2.0